Opening en actie

Brand New Me is back in business. Maak dus snel een afspraak, want vanaf 27 augustus ga ik weer van start op het nieuwe adres in Voerendaal. In overleg kom ik ook bij je thuis, dus afstand hoeft geen probleem te zijn.
Bekijk de website om te zien wat ik voor je kan betekenen.

Ik vier de nieuwe start en de komst van mijn Brand New Baby graag met jullie. Daarom ook een actie in augustus:

Bij elke bestelling ontvangt je nu gratis een Aloe Vera Bips, euh Lips, t.w.v. € 4,60. Deze multifunctionele stick is niet alleen een goede verzorging voor je lippen. Voor de allerkleinste helpt het bij de verzorging van luieruitslag, schrale plekjes en zelfs wondjes. Het is een EHBO stick voor jong en oud. Ook insectenbeten kunnen ermee verzorgt worden! Heel handig voor in de luiertas en strandtas.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.