Bewustwording

Lichaam en geest vormen samen een geheel, daarom  benader ik uw klachten vanuit de holistische optiek. Bewustwording is hier een onderdeel van. Bewust worden van wie u bent, hoe u leeft, wat u eet en wat dit met u doet.
Een levenswijze kunt u tenslotte alleen veranderen door u bewust te worden van de oorzaak van uw klachten en uw denkwijze over uzelf en uw huidige levensstijl.

Elementenleer

Om een zo persoonlijk mogelijk advies te kunnen geven, maak ik in mijn praktijk gebruik van de elementenleer. Ik ga uit van vier elementen: Vuur, Aarde, Water en Lucht.  Achter elk element schuilen persoonlijke eigenschappen, zowel positief als negatief. De elementenleer bestaat al eeuwenlang en is bedoeld als een manier om iemands persoonlijkheid te verkennen. Samen met mijn u test ik welk element het meest  aanwezig is. Dit wordt het typeren van je temperament genoemd. Je temperament is meestal een combinatie van twee dominante elementen.

Wanneer het temperament is vastgesteld, kan ik deze conclusies gaan verwerken in het advies. Deze uitkomst kan zowel invloed hebben op de voeding, de beweging en de bewustwording.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.