Voedingsadvies

Voel je gezond en fit met de juiste voedingscombinaties!

In  mijn praktijk werk ik met voedingscombinaties die zorgen voor een optimale vertering. Met een optimale vertering hou je energie over en voelt je lichaam weer schoon en fit. Het helpt bij afvallen, darmproblemen en kan zelfs voedingsintoleranties verminderen. 

Persoonlijk advies

Ieder mens is uniek, dus stem ik mijn advies zo persoonlijk mogelijk op u af. Stap voor stap werken we naar een gezonde levensstijl die bij u past, gericht op uw klachten en persoonlijkheid. Hierbij werk ik met de elementenleer

Uw lichaam is verzuurd geraakt door verkeerde voeding en vaak te weinig of verkeerde beweging. Samen zoeken we wat uw valkuilen zijn. Daarnaast is er de mogelijkheid om te ontgiften. Dit betekent dat we uw lichaam kunnen gaan reinigen middels een detoxkuur.

Holistische benadering

Uw lichaam en geest zijn één geheel, daarom is een holistische benadering belangrijk. Ik kijk dus niet alleen naar de fysieke kant, maar ook naar de mentale kant van uw klachten. Ontspanning is net zo belangrijk als beweging, want stress zorgt voor veel gezondheidsklachten. Ook als u niet lekker in uw vel zit of mentaal een blokkade heeft, kan dit uw gezondheidsproces in de weg zitten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.