Detox

De carnaval staat voor de deur! Voor sommige een fantastische tijd, voor anderen een tijd om onder te duiken.
Voor mij heeft carnaval een traditionelere betekenis, namelijk de voorbereiding op de vastenperiode die op Aswoensdag van start zal gaan en duurt tot Pasen. Deze vastenperiode zal ik gaan inluiden met een detoxkuur: een reiniging van het lichaam van binnenuit!

Detoxen kan op verschillende manieren. Vorig jaar heb ik een sapkuur met uitsluitend groentesapjes geprobeerd, wat uiteindelijk een week rauwe, gestoomde en gewokte groente. Dit proces heb ik ondersteund met de aloë vera gel, voor een natuurlijke darmreiniging.

Gele kan

Wil jij ook een detox gaan doen? Ik help je graag met het samenstellen van een kuur die bij jou past!

Zelf ga ik dit jaar de Clean 9 challenge  aan.
Clean 9 is een detoxkuur van 9 dagen waarbij je hoog gedoseerd aloë vera gel neemt en twee keer per dag een maaltijd vervangt met een eiwitrijke shake. De avond neem je een lichte maaltijd. Tussendoortjes bestaan uit rauwe groente en fruit.
Doe je met ons mee?
We starten woensdag 18 februari. Hoe meer mensen, hoe beter we elkaar kunnen ondersteunen (telefonisch, via groepsapp, e-mail of Facebook). Ook als je een andere vorm van detoxkuur gaat doen!
Dus heb je interesse, laat het me voor 9 februari weten, zodat ik op tijd producten voor je kan bestellen en/of we op tijd een afspraak kunnen maken om een samen een kuur samen te stellen. Uiteraard ben je vrij om op een andere datum te beginnen. Ook dan mag je gebruik maken van onze gratis groepsondersteuning.
Kijk voor meer informatie onder  programma’s  en detoxkuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.